Vilken söndag!

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Det var underbart att få vakna idag ute i torpet! Jag smög upp riktigt tidigt för att gå på toan. Eftersom toan ligger i en annan liten byggnad på tomten så fick jag gå ut. Det var massor av dagg i gräset, sådär härlig frisk luft och solen höll på att gå upp. Åh, vad jag älskar att vakna i Skogsbacka! Att jag efter detta hade svårt att somna om pga att huvudet började arbeta med jobbet, det gjorde inte så mycket.
 
Frukosten åt jag ute på verandan. Vädret var toppenfint och solen värmde så skönt! Det gäller att passa på så länge det är såhär fint väder.
 
 
Därefter var det full fart! Johan klippte gräset och jag putsade alla fönster och torkade alla fönsterbrädor.
 
 
Det är så skönt att få bort all flugskit och nästa helg kommer jag nog sätta dit innanfönstrena.
 
Efter middagen tog vi en sväng ut i skogen för att se om vi kunde hitta några kantareller. Vi hittade inga, men vi fick en skön skogspromenad. Det är väldigt avkopplande att strosa runt i skogen. Förutom alla dessa älgflugor då, som alltid ska lyckas med att hoppa på en. Usch vilka små odjur!
 
 
 
 
 
På vägen hem stötte jag på dessa fina flickor som var väldigt nyfikna. Kor är så fina tycker jag, eller vad säger ni?
 
 
På eftermiddagen, när vi satt och tog eftermiddagsfikat, så hittade jag denna fina fönsterlampa på nätet. Jag köpte hem två stycken som jag tror kommer passa perfekt i torpet. Visst är den söt!?
 
 
Ja, det var väl i stort sett min dag. Självklart har jag varit och röstat och ikväll har jag fixat stallet. Nu ska jag snart lägga mig, men vill nog se klart på valvakan. Hur har er helg varit? Hoppas ni har haft det bra!
 
Kram Malin 💕

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Såå härligt :D

Svar: Ja, det var verkligen riktigt härligt!
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :