Hektiskt och lite shopping,

Fy så hektiskt livet är just nu. Hinner inget annat än stallet och jobb på kvällarna. Just nu är det bedömningar som ska göras och det är inte lätt. Det ska bli rätt och emellanåt så känns det som om hjärnan är överhettad av allt tänkande, men som det känns just nu så blir det bra och rätt. Efter stallet idag så gjorde jag i stort sett alla bedömningar klara i matte och svenska. Jag har några jag ska diskutera med en kollega i morgon innan de publiceras. Men bara för att bedömningarna är klara betyder det inte att det är klart, nej sedan ska jag förbereda vad som ska stå i elevernas  IUP, hur vi ska arbeta vidare för att de ska utvecklas och nå så långt de har förmåga till. Det blir nästa bit att ta tag i. Detta ska jag vara klar med tills arbetsveckan är slut. Det är mitt mål. För nästa vecka ska jag ha påsklov! 

Helgen på GHS var helt fantastisk! Lite shopping blev det. Bland annat köpte jag flera Loop:s, en sorts krok som är smidig att använda bla då man hänger in hönät i boxen eller transporten. 

(null)

Jag har haft dem sedan innan och tycker verkligen att de är superbra! 

Sedan fick ju självklart Lotus något 😊 Han fick en liten hink med gott och blandat hästgodis.

(null)

Han fick också en fin namn-tag med lyckoängel till transportgrimman och en lyckoängel till tränset som är från MILA Gothenburg. 

(null)

Kika gärna in på MILA:s hemsida, de har mycket fint! Bland annat superfina pannband som är handsydda! 

Lite mer shopping blev det. Vad får ni se i ett senare inlägg 😊

Ha det gott alla!
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Men så fint!! :D

Svar: Tack! :)
malinlorentzon.se