Många roliga saker

Gott & Blandat, Lotus WL / Line dance, Lotus WL, Mandelmanns, Mandelmanns Söta, SWB / Permalink / 0
Om påsklovet var lugnt och skönt så är denna veckan helt tvärt om 😆 Igår efter mitt jobb så åkte vi på hoppträning med Lotus hos Julia utanför Mjölby. Så kul att träna för henne, även för mig som bara hoppar ifrån marken😁 Alva fick många bra tips!
 
 
Mycket nöjda med kvällens pass åkte vi hemåt. Det blev en sen kväll, men vad gör det när man har kul🙂.
 
Idag har jag haft en heldag på jobbet. En stund efter att eleverna slutat så var det dags för föreläsning. Föreläsaren brann verkligen för sin grej men tyvärr var det lite väl avancerat för vår undervisning. Direkt efter föreläsningen så var det dags för APT, hälsoAPT denna gången, på jobbet. Smått halvseg och trött kom vi dit och fick då reda på att vi skulle få dansa Linedance. Det var allt den bästa APT:n på länge! Så roligt! Vi instruerades av vår amerikanske kollega Vic. Vi fick lära oss tre olika danser. Det var så roligt och man blev allt varm i både kropp och knopp 🙂 Det skulle jag helt klart kunna tänka mig att göra om!
 
Efter APT:n åkte jag hem och bytte om och sedan åkte vi till stallet och fixade det. Ikväll hade vi också kvällen och tog in alla andra hästarna.
 
Nu ska jag sätta mig och titta i Mandelmanns nya bok som kom med posten idag...
 
 
Det kommer säkert finnas så mycket gott däri! Återkommer om hur boken är. Det ser väldigt positivt ut när jag snabbläddrar i den.
Ha det gott alla!
Kram Malin💕
Till top