Skogsbacka

Äntligen kom jag ut till Skogsbacka. Det har varit något hela tiden nu några helger tillbaka så jag har inte hunnit åka ut, men idag kom jag äntligen ut igen! Idag var det dessutom dags att sätta på vattnet igen.
 
 
Det är så skönt att äntligen få vatten ur kranen igen, att kunna spola som vanligt på toan. Det känns verkligen lyxigt! Som vanligt hjälpte min bror mig med detta. Det är vår lilla tradition, han och jag har. Han hjälper mig då jag ska stänga av vattnet och när vattnet ska sättas på igen. Idag var hela hans familj med och när allt var klart blev det premiärfika ute på uteplatsen.
 
 
På uteplatsen var det lä så vi hade det så skönt!
 
Idag hade min bror och hans familj med sig sin nya lilla familjemedlem, lilla Nässla, som är en sheltie. Det gick jättebra när Lilleman och Nässla hälsade! Lilla Nässla var lite försiktig först men snart blev hon lite kaxig och ville leka. Så söt!
 
Våren har annars kommit ganska långt i Skogsbacka. Det blommar lite varstans och knoppas här och där.
 
Vårlök.
 
Körsbärsblommor.
 
 
 
Även rabarbern har kommit igång riktigt ordentligt. Tänk er, sommarens första rabarberpaj med vanlijsås.... gud så gott!!! Den ser jag verkligen fram emot!
 
Efter middagen satte jag mig på uteplatsen igen och hade denna utsikten när jag tittade upp. Klarblå himmel! Det var så skönt så snart satt jag och slumrade till.
 
 
Påsklovsveckan har börjat på allra bästa sätt! Det ser ut att fortsätta vara fint väder hela veckan! Hur har er vecka startat? Bra hoppas jag! 🙂
 
Kram Malin💕
#1 - - https://siliiins.blogg.se:

Men sååå underbart! :) Förstår att du längtat :)

Svar: Ja, det är som en nystart 😁
Malin Lorentzon

#2 - - Emma:

Va härligt det låter! Våren, solen och värmen är verkligen efterlängtad!

Svar: Ja, visst är det skönt med vårvärmen! Nu får vi njuta ordentligt!☀️
Malin Lorentzon