Tävling och påskmiddag.

Gott & Blandat, Lotus WL / 1.10m, Lotus WL, Mantorps Travbana, Regional hopptävling, SWB / Permalink / 0
I morse ringde klockan riktigt tidigt, kl. 04.50, idag var det tävlingsdags igen. Vi åkte från stallet runt 06.30 och kom fram i riktigt bra tid för att ge Lotus frukostensilaget, gå banan, lämna passet i sekretariatet och själva äta lite. Oj, vad fint det har blivit på Mantorps travbana! Det är så längesedan jag var där, men med hoppbanan i innercirkeln har det verkligen blivit toppenbra! Fibersand, bra framridning, stor framhoppningsbana, stoooor hoppbana och fint hindermaterial! Vilket lyft!💪 Hit åker vi igen!
 
 
 😍
 
Focus innan rundan.
 
Alva och Lotus gjorden en jättebra runda! Det blev tyvärr en rivning på hinder nr 2. Det var de inte ensamma om. Det var många som rev där och vi funderar på om det var svårt för hästarna att se de gula och vit-randiga bommen som glänste i solljuset... Såklart är det retligt när resten av rundan går super. Det är bara att komma igen. Överlag så är vi jättenöjda med ritten, med tempo och känsla! Lotus har skött sig exemplariskt! 
 
 
Att vara ute och tävla är så kul! Det är kul att träffa andra som ska tävla, se alla fina hästar och duktiga ryttare.
 
När vi kom hem pysslade vi om Lotus. Han fick slobber, svampades av och sedan fick han gå ut i vårsolen och äta lunch. Det kändes som om han var rätt nöjda han med.💕
 
 
I eftermiddag när vi kommit hem gick jag och la mig och sov. Det tar på krafterna med att gå upp tidigt och all anspänning som är. Senare idag åkte vi bort till mina föräldrar på god påskmiddag. Där blir man aldrig besviken! Så gott och trevligt!
 
 
Som ni ser så blev vi mätta! Så mycket gott och det är ju synd att man ska bli mätt så fort... Lite senare blev det god efterrätt och stoooor godisskål.
 
Mätta och belåtna kom vi hem. Det tog inte lång stund förrän jag somnade sittandes i soffan😂.
Nu blir det snart sängen. Det ska bli skönt! I morgon får det bli en lagom sovmorgon.
 
Hoppas ni har haft en fin påskafton!
 
Kram Malin💕
Till top