Toppenväder och träning hos Hanssons

Gott & Blandat, Lotus WL / Hoppträning, Lotus WL, Walltorp / Permalink / 1
Idag har vädret varit helt fantastiskt fint! Nästan lite väl fint för det behövs regn, massor av regn i skog och mark och för alla bönder. Ibland är lagom bäst... men, men inget som det går att göra något åt, så då får vi njuta och försöka att inte oroa oss för mycket. Lotus och Celinne har fått göra det idag, njuta. De har fått vara nakenfisar, så skönt!
 
 
Den här veckan är det ingen hoppträning för Tord eftersom det är skärtorsdag i morgon. I stället hörde vi av oss till Frida, Lotus förra ryttare och frågade om vi inte kunde få komma till henne och träna. Visst fick vi det, så i eftermiddags åkte vi dit. Det var så roligt att ses igen och Lotus kände helt klart igen sig. När Ulf, Fridas pappa sa "Hej Lotus!", så gnäggade Lotus till svar! Det var så häftigt att se att Lotus kände igen honom, ingen tvekan där inte.
 
Frida och Alva tränade ihop. Så kul! Ulf och Frida kom med många bra tips på vad Alva ska tänka på. Toppen! Precis vad vi behöver.
 
 
När vi tränat klart bestämde Hanssons och vi att detta gör vi igen! Så himla kul!
 
Frida och Daisy, Alva och Lotus WL.

En toppendag på påsklovet!🙂
 
Nej, nu är det dags att lägga sig för i morgon blir det stallet på förmiddagen. Därefter väntar fika med en kompis🙂 Det ser ut att bli en riktigt bra torsdag!
 
Kram Malin💕
#1 - - https://siliiins.blogg.se:

Magiskt väder verkligen!! :)

Svar: Ja, helt galet!☀️
malinlorentzon.se

Till top