Äntligen fredag!

Tacokvällen är här och vinet i glaset, en efterlängtad fredagskväll! Herregud så trött jag har varit! I eftermiddag efter jobbet och kaffe så somnade jag en stund på soffan med Missan på mig i vanlig ordning. Så skönt och så behövligt!
 
När jag sovit en stund, en liten microsömn men så skön, så kollade jag FB. Då kom det upp en annons om att Özz och Måns kommer till Jönköping med showen "Världens historia". Så himla kul!
 
 
Jag bokade biljetter direkt till mig och Johan och vi fick toppenplatser, så i mars ska vi få oss ett gott skratt. Så kul!
 
Efter biljettbeställning så var det dags att ta tag i livet igen. Lilleman har sett ut som ett troll nu på sista tiden så jag var bara tvungen att trimma honom. Alva och Hampus fixade stallet så jag behövde inte tänka på det vilket gjorde saker och ting lättare. Lilleman blev till slut så fin!
 
Mattes älskade lille kompis!💖
 
 
Det är så skönt att ha det gjort. Lilleman är så snäll att trimma och han verkade tycka att det var riktigt skönt idag.
 
Häromdagen kom mitt nya mobilskal på posten. Alva har ett samarbete med LLA Copenhagen så jag passade på att skaffa mig ett nytt skal. Så snyggt! Helt i läder! I rött också :)
 
 
 
Skalen är i kalvskinn med t.ex. tryckt krokodilmönster. Om ni är sugna på att beställa så kan ni besöka LLA Copenhagen och använda rabattkoden som Alva delar "AlvaL15%" så får ni 15% rabatt. De säljer inte bara mobilskal utan också korthållare och datorfodral till MacBook. Superfina! Jag är jättenöjd med mitt!
 
Just nu längtar jag bara ut på landet! Jag bara måste ut och andas frisk luft och stressa ner! Så som dessa tre senaste dagarna varit så undrar jag i ärlighetens namn hur sjutton jag ska orka.
 
Nu ska jag mysa en stund i soffan innan det är dags att lägga sig. I morgon väntar en skön sovmorgon förhoppningsvis. Hur har ni haft det idag? Hoppas ni har haft det bra!
 
Kram på er!
Malin💕