Besök hos brorsan

God kväll alla fina bloggläsare! Hur har ni haft det idag? Bra hoppas jag! Idag hade jag tänkt mig en skön sovmorgon. Ni kan tänka er att jag höll på att gå i taket då grannen står utanför sitt hus och pratar och skrattar högt så att det ekar mellan husväggarna! Varför kan en del folk inte tänka längre än näsan räcker och vara lite tysta?! Det var den sovmorgonen! Dessa morgnar längtar jag efter att få bo på landet.
 
Efter frukost åkte vi till stallet där vi mötte upp brorsan. Dagens stora arbete var att köra ut en bale med gräsfröhalm till honom. Det gick riktigt smidigt att lasta på den på hästbusan. När vi lastat av den hemma hos honom blev det en titt på dammen och fika.
 
 
 
 
Efter dusch och middag blev det äntligen dags att åka ut till mitt älskade torp!
 
 
Jag blir lycklig i hela kroppen av att komma ut hit! Här är det så skönt att vara och all stress bara försvinner, axlarna sjunker ner och allt är så lugnt och skönt! Tänk att bo såhär hela tiden... en dröm som jag hoppas någon gång kan slå in.
 
I morgon ska jag ta sovmorgon. I morgon bitti vet jag att det inte kommer att vara någon som står och pratar och skrattar här utanför så att det ekar. Det ska bli sååå skönt!
 
Nu ska jag sjunka ner i soffan och njuta av en lugn lördagskväll här i Backen.
 
Kram Malin💕