Finfin lördag

Tänk att jag alltid ska vakna tidigt när jag för en gång skull har sovmorgon. Så var det idag igen... Idag åkte Alva tidigt till Vreta för att jobba. Det var öppet hus där så hon skulle bl.a. hjälpa till med ponnyridningen. Eftersom Alva jobbade hela dagen och inte kom hem förrän ikväll så fick jag ta hand om Lotus. Jag åkte till stallet och tog ut Lotus på en skogstur. Vi tog vår vanliga tur i skogen. På den svängen finns en bra galoppbacke. Vi började i trav men efter några steg så drog vi på i galopp! Han fick springa så fort han kunde och jag bara njöt! Det är en sådan grym känsla! En perfekt start på en lördag! Det sista jag gjorde innan jag åkte hem var att putsa allt inför tävlingen i morgon då Alva och Lotus ska tävla.
 
(null)
 
På eftermiddagen åkte vi ut till Skogsbacka. Det var verkligen underbart att få komma ut dit igen. Jag önskar inget annat än att vi skulle kunna vara där mer än vad vi är.
 
 
 
Astrid Lindgren-rosen är fantastisk!
 
Gräset hade vuxit massor så det var knappt att gräsklipparen orkade med vissa delar av gräsmattan... Johan hade allt att göra.
 
Vädret har varit riktigt toppenbra idag och det har varit så varmt! Det fick bli en tur ner till sjön för bad. Sjön var helt spegelblank och vi var de enda som var där. Underbart!
 
 
 
 
I vattnet var det inte jättevarmt, 19,5 gader. Det är ingen idé att tveka utan ska jag i så är det lika bra att ta tag i saken på en gång och hoppa i. Det var skönt och riktigt uppfriskande!
 
Hur har ni haft det idag? Har ni hittat på något kul? Jag hoppas ni har haft det bra!
 
Nu ska jag lägga mig. I morgon blir det ingen sovmorgon för jag har morgonfodringen i stallet. I morgon ska Alva och Lotus tävla, Siri ska spela match och vi ska ha kalas. Det blir fullt upp!
 
Ha det gott!
Kram Malin💕
 
#1 - - Angelica Wåhlin:

Finns det något bättre än att bara låta hästen sträcka ut och njuta? :D

Svar: Nej, det är helt fantastiskt! En sådan kick det ger! :)
malinlorentzon.se

#2 - - Sandra Jonsson:

Åh vad underbart! Det finns inget bättre än att ta en riktig tur med hästen i skogen, friare kan man inte bli!

Hoppas du har en bra kväll! :)

Svar: Nej, precis! Det är helt underbart att rida ut i skogen! Jag har haft en riktigt bra kväll! Hoppas du har haft det du med!
malinlorentzon.se