Fullt upp!

Den här söndagen har varit fullspäckad! Den började med att jag hade morgonfodringen i stallet. Som vanligt kunde jag inte sova, för jag är livrädd att försova mig. Vaknade två timmar innan klockan ringde och låg sedan och tittade på klockan och snurrade. Vid halv sju gick jag upp och var i stallet efter sju.
 
 
När stallet var klart åkte jag hem och fikade och tog det lugnt en stund innan det var dags att ladda för tävling. Idag behövde vi inte åka iväg för idag var det vår hemmaklubb som hade tävlingarna. Vädret har varit makalöst bra idag, nästan för bra för att tävla i, 27 grader och sol! Inte ska man klaga på det, men det blev en svettig eftermiddag.
 
Alva och Lotus startade i 1.10m, men det fanns även 1.15m. Vi ville vänta med att anmäla till den klassen tills de ridit 1.10m-klassen, för att se om Lotus kändes pigg, det var så varmt idag. Svettig var han efter 1.10-rundan, men han hade ork kvar så jag anmälde Alva till 1.15m.
 
1.10m-rundan gick huuur bra som helst! De nollade grunden men tyvärr fick de ett retligt pet på näst sista hindret i omhoppningen. I 1.15m-rundan så vek han av på hinder nr 2 två gånger och rev en bom på hinder nr 5 och så blev det tidsfel. Att Lotus vek av berodde på att hon släppte lite för mycket på yttertygeln. Ju högre hindrena blir desto petigare blir det i ridningen, minsta misstag så kan det bli fel. Idag känner vi att det inte spelar så stor roll. Idag var det viktigaste att rida en 1.15m-runda, klara grunden, ha en bra känsla och känna oss nöjda. Det lyckades vi med!
 
 
 
 
 
Efter allt morgonfodring och tävlande så var jag rätt trött när jag kom hem så det fick bli en liten kort vilostund för sedan var det bara att göra sig iordning för ikväll har vi haft kalas för Siri som fyller 15 år i morgon!
 
 
 
Hon blev ordentligt firad med fina presenter. Vi fikade på goda smörgåsar och så hade Siri valt att ha favoriten dajmtårta. Så gott! Jag kan inte förstå vart tiden tar vägen. 15 år redan... min lilla Siri. En helt fantastisk tjej på alla sätt och vis! I morgon ska vi fira henne med sång och presenter på sängen. 
 
Nej, nu måste jag lägga mig. Ikväll är jag riktigt trött. Hoppas ni har haft en fin söndag och att ni också haft bra väder.Glöm inte klicka på hjärtat när ni kikat förbi😘
 
Kram Malin💕