Grattis Sessan!

Om jag hade en riktig skitdag på jobbet igår så hade jag en toppendag idag. Jag älskar verkligen min klass och de är så duktiga om de bara sätter den sidan till. Det blir nog bra det här. Det tar tid att komma in i alla rutiner osv efter ett sommarlov, både för mig och eleverna. Så nu kör vi!
 
Efter jobbet idag åkte jag direkt till stallet och fodrade Celinne och Lotus. De får lite extra mat nu när det börjar bli dåligt med gräs i hagen. Det behöver det bägge två. Lotus är riktigt fin i kroppen nu, "fit" som Julia sa igår. När jag ändå var där så fixade jag stallet med mockning och mat. Lotus får vila kroppen idag efter träningen igår. Så skönt för nu blev hela kvällen ledig. Det har varit så stressigt och mycket de senaste dagarna så en kväll som denna var precis vad jag behövde. En kväll att bara andas ut och njuta av lugnet och hinna se lite på TV. Underbart!
 
Idag firar vi vår lilla Sessan som blir tre år.
 
 
Ikväll ska jag titta på "Wahlgrens värld". Det ska bli kul att få sig ett gott skratt såhär en torsdagskväll. Vad ska ni titta på?
 
Nej, nu ska jag äta lite. Glöm inte klicka på hjärtat när ni kikat förbi!
 
Ha det gott alla!
Kram Malin💕
#1 - - Lisa:

Vilken liten sötnos, grattis till henne :)

Svar: Tack! :)
malinlorentzon.se