Kris!

Snacka om att det blev kris ikväll... I eftermiddag grävde de sönder en vattenledning här i stan så vattnet blev otjänligt. Vi har fått hämta vatten på en närliggande skola där brandbilen servade med vatten. När sådana här saker händer så märker man hur sårbart det är. Tänk vad bra vi har det när allt fungerar!
 
Idag har jag umgåtts mycket med lamineringsapparaten! Tänk vilken bra uppfinning det är och man kan göra roligt, bra och hållbart material till skolan. Idag plastade jag in kort som eleverna ska få skriva till.
 
 
Jag skrev igår att jag inte ska stressa upp mig men ändå så vaknade jag i morse och kände mig stressad, det kändes som om hjärtat slog i 110, så typiskt mig. Just nu känns det rätt rörigt på jobbet. Jag fixar lite här och sedan lite där och ja, ni kan ju tänka er... det är rörigt nu... ha, ha, ha. Några dagar till är det kvar att förbereda inför skolstarten nästa vecka. Vilken himla tur!
 
Ikväll har vi haft kvällsfodringen och Alva har ridit med en kompis i stallet, en annan Alva. Det var duktiga ryttare och hästar.
 
 
Hur har ni haft det idag förresten? Bra hoppas jag!
 
Måste bara säga tack till er som hör av sig på ett eller annat sätt och säger att de gillar bloggen eller lämnar kommentarer. Jag blir riktigt glad ska ni veta och det ger verkligen energi att fortsätta. Ni betyder så mycket! Tack!
 
Ha det gott alla!
Kram Malin💕