Liseberg!

Gott & Blandat / Permalink / 1
Idag känner jag mig totalt manglad, bakfull, ja totalt slut för igår gick färden till Liseberg! Vi åkte skapligt tidigt på morgonen för att vara nere i Göteborg när det öppnade. Det var jag och alla mina familjemedlemmar, min mamma och brorsans fru Kristina och två av deras barn som åkte. Jag körde pappas bil och Johan körde vår. Det är alltid lite kusligt att köra någon annans bil men det gick verkligen superbra. Vi stannade till på favoritrastplatsen straxt utanför Borås och fikade.
 
 
 
Alla var verkligen förväntansfulla och taggade på att åka. När vi kom fram var tanken att vi skulle börja lite lugnt med Lisebergsbanan men den var lite sen med att öppna så vi ville inte stå i en kö där inget hände så vi som skulle åka drog bort till Balder direkt. Som alltid kommer tanken "Vad sjutton har jag gett mig in på" när vagnen börjar rulla ha, ha. Siri och jag åkte ihop och jag kan säga att hon hade väldigt roligt åt mig som började skrika innan vi åkte nerför den första branta backen ha, ha. Trots känslan innan så älskar jag Balder och att det blev många Balderåk under dagen och kvällen.
 
Min stora favorit på Liseberg är ändå Helix. Det finns inget som slår den! Nu åkte jag inte Valkyria... är lite för höjdrädd så jag var osäker på hur jag skulle reagera högst upp där den står still. Det kommer fler chanser att åka den och Valkyria finns säkert kvar nästa år, så då kanske det blir en tur.
 
Några modiga själar, Siri, Hampus och Kristina, åkte Atmosfear. Det finns inte på min karta, fy så läskigt!
 
 
 
Som sagt så åkte vi massor, bl.a. Flumride (favorit) där vi blev dyngsura ha, ha och en massa andra åkattraktioner. Vi spelade också på chokladhjul och Alva hade turen att vinna...
 
 
Vi trodde aldrig att Ebba, yngsta i gänget, skulle orka att vara kvar hela kvällen på Liseberg men tänk så fel vi hade. Hon var pigg och vi lämnade inte Liseberg förrän vid stängningsdags så kanonnöjda med dagen!
 
 
Nu väntade ca 3 timmars bilkörning hem men det gick riktigt bra. Mamma satt bredvid mig där fram och vi pratade och hon såg till att jag fick Ahlgrens bilar att tugga på, så inatt vid 00.50 var vi hemma i stan igen. Efter det åkte vi vidare till Backen. Det var helt underbart att krypa ner i sängen här ute i natt och så skönt att få vakna här idag.
 
Idag kommer det inte att bli mycket gjort. Jag ska bara ta det lugnt och har planerat in att sova middag sedan. Det ska bli skönt!
 
Jag är ingen ungdom längre men gud så kul det är med Liseberg! Jag hoppas att det aldrig går ur mig och att kroppen håller många attraktioner i många år framöver. Att må som jag gör idag är det verkligen värt! Jag hade så kul!
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Haha ååh, alltid så imponerad av alla som åker.. Själv åker jag ingenting ;)

Svar: Vi är alla olika som tur är. 🤗
malinlorentzon.se

Till top