Nu är det dags!

Gott & Blandat / Permalink / 0
Ja, då var det dags. I morgon kommer eleverna till skolan och det ska bli så kul! Jag har nog hunnit med det viktigaste och det ska verkligen bli kul att äntligen få sätta igång. Man kan ju inte förbereda i all tid och evighet. Dessa dagar när jag förberett skolarbetet har mina små åk 2-elever, som varit på fritids på skolan, kommit förbi klassrummet och hälsat på. Det är så kul när de kommer förbi och jag kan prata en liten stund med dem och krama om dem. För genom goda relationer skapar man den bästa inlärningen. Och som en kollega skrev på sin insta, tänk som Astrid Lindgren "Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv". 
 
Som vanligt så brukar jag fixa till min jobbkalender så att det blir lite mer personlig. Jag tycker den är lite tråkig annars. Förr brukade jag göra framsidor på beställning, men tyvärr så finns inte tiden att göra det nu för tiden.
 
 
Idag fixade Alva stallet och Lotus när jag var på jobbet så det gjorde att jag kunde ta det lite lugnt hemma ikväll, eller rättare sagt, jag kunde jobba lite hemma... 
 
Hoppas ni har haft en bra dag idag! Nu ska jag snart lägga mig. Det gäller att vara riktigt pigg i morgon.
 
Kram Malin💕
Till top