Rydsnäs marken

Gott & Blandat, Inredning, Skogsbacka / Permalink / 3
I morse hade vi ställt klockan för idag var det dags för Rydsnäs marken. På marknaden är det en stor loppis och om man ska få tag på fina saker så måste man var där i tid, så idag rullade bilen iväg efter 08.00. Väl på plats gick vi och kikade en stund och där, där stod ett sådant där gammalt symaskinsbord som jag varit ute efter så länge. Därefter var det bara att vänta och hoppas att inte någon annan ville ha bordet för då skulle det bli budgivning. Klockan slog 09.00 och loppisen startade och jag kunde köpa symaskinsbordet! Vilken lycka!
 
 
 
 
 
Äntligen har jag fått tag på ett gammalt "Singer"-bord. Tanken är att jag ska göra om bordet till att ha blommor på, men jag blir så tveksam när jag ser symaskinen. Den är ju så fin! Tänk vilka vackra symaskiner de gjorde förr i tiden. Ja, vi får se hur jag gör.
 
Några andra saker som jag hittade var ett såll och en mandelkvarn...
 
 
Sållet ska jag sätta upp på väggen och ställa en växt i och mandelkvarnen har jag satt på en hylla i köket. Det är så kul när man hittar fina saker till fina priset. Det är inte så ofta det händer, loppisar idag är inte alltid så billiga.
 
Gustav köpte sig lite gott godis.
 
 
Innan vi åkte hem gick vi till min mormor och morfars grav och såg till den. Det är inte så ofta jag är där, men det betyder inte att jag inte tänker på dem. Graven var som alltid väldigt fin.
 
 
Jag saknar dem väldigt mycket. Tänk om jag kunde få träffa dem en gång till...
 
Nej, nu ska jag lägga mig. Har ni hittat på något kul idag?
 
Kram Malin💕
#1 - - Liselotte Johansson:

Vilka fina fynd du gjorde i går. I går var jag på ett jätteroligt ridläger som fortsätter i dag. Det finns på min pappas vind ett jättefint symaskinsbord med en liknande Singersymaskin som du köpte. Jag har länge tänkt hämta den för att göra om till ett mosaikbord men det blir inte av. Jag ska försöka ta tag i det nästa vecka under min sista semestervecka.

Svar: Tack! Ja, ta tag i det nu sista semesterveckan! Jag tror det kommer blir riktigt bra! Så spännande att göra om det till mosaikbord!
malinlorentzon.se

#2 - - lindajanssons :

Får man fråga av du fick betala för symaskinen? Jag har nämligen exakt en sådan från min farmor. Kul att veta om den är värld något ju;)

Svar: Jag fick köpa den sååå billigt! 100kr...
malinlorentzon.se

#3 - - Susanne:

Har en liknande Singer symaskin och undrar om du har nyckel till din. Har ingen aning om hur den ser ut och hoppas att du vet :)

Svar: Tyvärr har jag ingen nyckel till min heller. :(
malinlorentzon.se

Till top