Så vacker

Gott & Blandat, Inredning / Antikt, Gammalt, klocka / Permalink / 1
Idag har jag suttit still i stort sett hela dagen... Det har varit två föreläsningar och för en gång skull var bägge två bra! Men fy så jobbigt det är att bara och sitta och lyssna. På slutet idag fick jag kämpa med att hålla mig vaken, även om det var bra. 
 
Efter jobbet idag blev det lugnt en stund innan Alva och jag åkte till stallet för ridpass på Lotus och kvällsfodring av alla hästar. När vi kom hem kollade vi på första avsnittet av "Idol" och serien "Himmelsdalen". Den serien verkar riktigt bra så det blir att kolla nästa avsnitt i morgon kväll igen.
 
Dessa dagar när jag jobbar ända till 16.30 så varken hinner eller orkar jag göra något mer än stallet på kvällen. Det är dessa dagar som göra att jag funderar på om jag skulle jobba lite mindre...
 
Ni som brukar hänga här vet att jag gillar gamla saker 🙂 Häromdagen hittade jag en annons på FB där en person sålde en gammal klocka. Jag fick köpa klockan och tanken var att den egentligen skulle hängt i torpet, men jag kände att den passar bäst här i stan.
 
 
Så nu hänger den här och är sååå fin! Den fungerar och går precis som den ska och plingar varje hel- och halvtimme. Jag gillar den skarpt! Vad tycker ni om gamla saker?
 
I morgon är det sista dagen innan eleverna kommer. Det gäller att ligga i imorgon så att allt blir klart, eller så gott som allt blir klart tills eleverna kommer. Är allt inte helt klart så löser det sig ändå. Det är så jag tänker, annars skulle jag nog stressa ihjäl mig.
 
Ha det gott och glöm inte klicka på hjärtat när ni kikat förbi!😘
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Wow, så fin klocka!! :D

Svar; Min ena markerade bak i förra veckan.. Men nu märks ingenting?! Mysko... Sträckning eller liknande kanske?
Hon fick vila en del förra veckan. Så kanske gav resultat :)

Svar: Tack! Ja, visst är den fin! Passade så bra här
hemma.
Skönt att allt verkar bra med din lila ponny!
Kram
malinlorentzon.se

Till top