Sista kvällen på semestern.

Gott & Blandat, Skogsbacka / Permalink / 1
God kväll alla fina bloggläsare! Hur har ni haft det såhär på söndagskvällen? Bra hoppas jag!
Jaha, då sitter jag här kvällen innan första jobbdagen efter semestern. Vad hände? Sommaren har gått så otroligt fort. Vi har inte gjort så mycket, utan njutit och badat när det har varit bra väder. Så jag borde vara utvilad ha, ha. Jobbångesten finns där som hos många andra, samtidigt ska det bli väldigt roligt att träffa alla kollegor igen. Det jag oroar mig mest för är alla neddragningar som är i skolan. Jag tänker inte köra mig själv i skiten som jag gjorde för 7 år sedan då jag gick in i väggen med dunder och brak. Det som också ororar mig är att ryggen säger ifrån, ischiasnerven som hamnar i kläm var och varannan dag. Då har jag så ont att jag knappt kan sitta, ligga eller stå. Det är ett helvete om jag får uttrycka mig så. Det är dags att ringa en kiropraktor och se om den kan hjälpa mig.
 
Största och jobbigaste omställningen för mig nu är att bli stadsbo igen. Jag trivs inte alls i stan och vill inget annat än bo på landet. För tillfället är det svårt att göra det, eller egentligen inte om allt stämmer med avstånd osv, så dyker det upp ett ställe så är det inte omöjligt att vi gör slag i saken och flyttar ut. En dröm!
 
Idag har mina flickor fått flytta till en ny familj. Transportburen jag köpte på loppis i somras var toppen för dem.
 
 
Om vi hade ett tre-stjärnigt hönshus, så har de nu kommit till hönsens lyxboende! Jag hade hört ryktes vägar att de skulle få komma till kommunens finaste hönshus och det fick de verkligen göra! Jag har nog aldrig sett ett sådant fint hönshus och extra lyxigt för dem nu är att det finns en tupp. Snacka om att tjejerna kommer vara lyckliga!
 
 
Det kändes bra att lämna dem där och de kommer som sagt att få det toppen!
 
Nej, nu måste jag nog göra mig iordning för i morgon ringer klockan tidigt!!! Jag kommer vara helt död ha, ha, ha.
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Lycka till med första arbetsdagen efter semestern idag! Kram

Svar: Tack snälla! Kram
malinlorentzon.se

Till top