Träningsdags

Vilken dag! Idag var det en sådan dag då jag helt funderade på att byta jobb ha, ha. Varmt och ingen luft i klassrummet. Varken jag eller barnen orkade, tålamodet tröt. Nej, nu vill jag ha höst och sådan där underbar frisk höstluft. Jag längtar nästan efter att få frysa lite, eller kanske inte, eller jo, faktiskt. Nej, för tillfället tänker jag inte byta jobb, i morgon är en ny dag och nya möjligheter.
 
Direkt efter jobbet åkte jag hem, tog lite mellis och åkte därefter ut till stallet. Jag fixade iordning tills vi skulle åka och hoppträna för Julia Johansson i Mjölby. Alva gick lite längre i skolan idag, vilket hon inte kommer göra fortsättningsvis, så för att komma iväg i tid så åkte jag ut tidigare. När Alva kom ut lastade vi Lotus och åkte iväg till Mjölby. Vädret var lite osäkert och det var åska på håll, men vi hade tur, vi slapp det.
 
Hoppträningen var utomhus och sååå bra! Julia är toppenbra för hon kommer med både beröm och konstruktiv kritik. Precis det som behövs för att du ska kunna utvecklas som ryttare. Det är precis det vi vill ha, för vi vill bli så bra som möjligt.
 
 
Ja, nu är träningarna för hösten igång och det är verkligen superkul! Ena veckan kommer vi träna för Julia och den andra veckan för Tord. Det känns verkligen toppen!
 
 
Nej, nu måste jag hoppa i säng.
 
God natt på er alla!
 
Kram Malin💕