Utflykt!

Gott & Blandat / Permalink / 0
Idag har vi gjort en utflykt till Vadstena. Vi åkte efter lunch och första stoppet blev vid Hästholmen där vi tog en bensträckare och såg oss omkring.
 
 
Det var här utanför Hästholmen som John Bauer och hans familj drunknade när ångbåten de åkte med förliste.
 
 
Därefter åkte vi vidare på den fina turistvägen på Omberg. Det är en liten väg där bilarna vissa sträckor endast får köra åt ett håll. Vägen där är verkligen så fin så där kan jag rekommendera er att åka någon gång. Vi stannade till på vår vanliga rastplats som vi brukar stanna på då vi åker den svängen.
 
 
Utsikten var verkligen toppen och likaså vädret. Det har nästan blivit lite av en tradition att ta denna svängen till Vadstena med mina föräldrar 😊
 
När vi kom fram till Vadstena gick vi en sväng på stan. Vi gick bland annat till min favoritaffär "Kopp och kanna". Där finns så mycket fint! Idag köpte jag med mig en tegelstensform. Jag har ingen bild på den just nu, men kan fixa det till ett annat inlägg 😊
 
Under tiden vi gick på stan så blev himlen mörkare och mörkare. Sedan började det att regna. Vi satte oss under tak på ett glasställe och åt den obligatoriska Vadstena-glassen. Lilleman och jag deladet såklart.
 
 
Efter ett tag hörde regnet upp och vi kunde gå en sväng och titta på alla fina bilar som kommit till stan. Varje onsdag på sommaren är det cruising i Vadstena och denna onsdagen var nog den sista för den här sommaren. När vi gått en stund kom regnet tillbaka och då beslöt vi oss för att åka hem. Pizzan som vi brukar äta i Vadstena fick vi ta när vi kom hem till stan igen. Det gick bra det med.
 
I morgon åker jag in till stan på förmiddagen för då ska vi till stallet. På eftermiddagen blir det fika med en vän. Det ska bli så kul att ses!
 
Hur har ni haft det idag? Hoppas att dagen varit bra!
 
Kram Malin💕
Till top