Vaför måste en del gnälla?

Gott & Blandat / Permalink / 2
Det är ofta jag läser om influencers som får en massa tråkiga kommentarer om att de gör en massa reklam, men det är ju så de tjänar sina pengar, genom samarbeten. Jag förstår inte varför människor måste trycka ner varandra och gnälla istället för att peppa och stötta varandra. Om man nu inte gillar att influencers göra samarbeten, måste man då skriva det till dem, kan man inte hålla det för sig själv istället? Gillar man inte inlägget där samarbetena är länkade är det ju bara att scrolla vidare...
 
Att driva en blogg med bilder, text mm tar mycket tid och får man då erbjudanden om samarbeten och kan tjäna pengar så är det ju riktigt kul. Sedan tackar man inte ja, till alla erbjudanden man får utan det gäller att man är ärlig och kan stå för samarbetet som man skriver om till 100%. Nej, jag tycker att vi ska försöka vara lite mer positiva mot varandra och peppa och stötta. Eller hur!
 
Idag har jag pysslat på jobbet. Det är riktigt kul att fixa med nytt material tills eleverna kommer. I år ska vi jobba mycket med att de inte ska räcka upp handen direkt när de inte förstår eller ens läst uppgiften om vad de ska göra. Jag hittade riktigt bra kort som de kan följa.
 
 
Funkar dessa kort så tror jag att vi kan få ett riktigt bra arbetsklimat i klassen.  De lär sig att hjälpas åt, samarbeta, förklara för varandra osv. Toppen!
 
Jag har också gjort 10-kamratsblomkort. Dessa hittade jag också på nätet. De sitter på fönstrena och det är även blommor på baksidan så att de kan se dem när de är ute på rast🙂 Dessa funkar också bra som insynsskydd eller "utsynsskydd" ha, ha, ha. Det kan hända mycket utanför fönstrena under lektionerna så det blir nog bra det här.
 
 
Tänk i morgon är det redan fredag! Tacofredag får det väl bli.
Har ni haft en bra torsdag? Det hoppas jag.
 
Nu ska jag lägga mig och läsa lite bloggar🙂
 
Ha det gott alla!
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Tacos lät perfekt! :D kram

Svar: Ja, det får det allt bli ikväll 😁👍🏼 Kram
malinlorentzon.se

#2 - - jessica:

så fina kort, det blir toppen ska du se, hur gamla är dom??

Svar: Tack! Ja, det kommer bli riktigt kul att träffa dem igen. Det är åk2, så 9 år.
malinlorentzon.se

Till top