Adventsfika

Gott & Blandat, Skogsbacka / Landet, Livet på landet, Skogsbacka, Torp / Permalink / 2
Hej på er! Då var snart den här helgen över. Den har gått så fort och det känns som om att helgen gärna kunde varit en dag längre, hur ofta är det inte så ha, ha. 
 
Idag tänkte jag sova ut ordentligt, men eftersom jag la mig så tidigt igår kväll så sov jag inte så länge som jag hade tänkt. Ja, ja jag måste ju vara utvilad i vilket fall. Vi gjorde stallet på förmiddagen och idag fick Lotus en vilodag. Alva är totalt genomförkyld och jag hade annat att fixa med idag. 
 
I eftermiddag hade vi adventsfika i Skogsbacka. Vi åkte ut efter lunchen för att fixa iordning där ute innan gästerna skulle komma. 
 
 
Vi tände upp i Kedddyn i storarummet och i järnspisen i köket så det blev en sådär skön värme. Nej, gästerna behövde inte frysa när de kom.😃
 
Vi bjöd på smörgås med ost eller julskinka, lussekatter och pepperkaka och så hade min mamma med sig en mjuk saffranskaka som var sååå god! 
 
 
 
 
Det gamla brödtråget är så fint att lägga upp bröd i.
 
Ja, vilka var det nu som kom... jo, det var Alva och Hampus, Johans föräldrar och mina föräldrar. 
 
Vi fikade och blev så mätta 😄. Det blev ett mycket mysigt adventsfika med föräldrar, svärföräldrar och ungdomar. Har ni haft en mysig andra advent? Har ni hittat på något?
 
Nu ska jag snart lägga mig. Trots mycket sömn i helgen är jag så trött ikväll. Som jag sa till min man förut, "Jag är så trött på att vara trött!". Jag vill känna energi men den är det dåligt med. Det kanske inte är så konstigt eftersom solen verkligen lyser med sin frånvaro... Nej, nu är det slutgnällt! Helgen har varit bra! Hoppas att ni också har haft det bra! 
 
När ni kikat förbi här så får ni gärna klicka på "gilla-hjärtat" under inlägget 😘
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Mysigt det lät :D

Svar: Ja, det var det 😊
malinlorentzon.se

#2 - - Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2:

Så mysigt

Svar: Tack! 😊
malinlorentzon.se

Till top