Äntligen lov!

Gott & Blandat, Lotus WL / Lotus WL, Personlig Almanacka / Permalink / 2
Så är äntligen lovet här. Det ska bli så skönt att bara ta det lugnt och återhämta sig för det behöver jag just nu. Tänk att få vakna på morgonen och ligga kvar och dra sig, att inte behöva gå upp och passa någon tid, att ha det lugnt omkring sig. Det ska bli riktigt skönt! 
 
Idag har åk 3 på min skola bjudit på julspel i kyrkan. Det är tradition sedan många år tillbaka att åk 3 gör det, så nästa år är det dags för mina juveler att bjuda på julspel. Så kul! och nervöst såklart. 
 
Idag när barnen gått hem tog jag det lugnt. Jag orkade inte bara stressa iväg från jobbet utan fixade iordning lite inför skolstarten i januari. Därefter åkte jag hem och hämtade Lilleman som skulle till veterinären. När vi kom hem efter det fick han ett ben och jag tog mig lite fika innan jag åkte till stallet för det dagliga stallskötseln och insläpp av alla hästar. 
 
Ikväll kom det en leverans av lussekatter. Jag har inte hunnit baka så min snälla mamma har bakat åt oss. Så gott! 
 
 
Lite gott hembakat knäckebröd kom med också. Det lär snart vara slut för det är så gott! 
 
Jag måste bara visa min fina kalender som kom igår på posten. Jag har beställt den från "Personlig almanacka" (inget samarbete). Den blev så fin och jag är så nöjd med den! Det är så kul att jag själv kan bestämma innehåll och fram- och baksida. Framsidan blev såklart Lotus 😍
 
 
Har ni beställt någon almanacka därifrån? Jag beställde för första gången till 2019 så det fick bli en till 2020 också och jag kommer allt att beställa en i fortsättningen också. 
 
Nej nu ska jag ta fredagskväll. Det blir tacos och vin. Hoppas att ni har en bra fredag och kan njuta av den. 
 
Kram Malin💕
#1 - - Annie - Stora Små Äventyr:

Så härligt med lov! :D Vi fick jullov i torsdags :D
Gott med lussebullar också :D

Svar: Vad härligt! Hoppas du får ett riktigt bra och skönt lov! Visst är det gott med lussebullar!
malinlorentzon.se

#2 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★:

Så roligt med fler från skolans värld i bloggvärlden :). Spanar in här för första gången. Personlig almanacka har verkligen fina kalendrar :).

Kul där med julspel och så fint med sådan tradition. Du har åk 2:or alltså? Det jobbar jag också med i år. Dock endast ett fåtal barn :)

Svar: Välkommen hit! Kul med en till som jobbar som lärare. Ja, jag har åk 2. Jag har 25 elever i min klass. Alldeles för många... Hoppas du får en fin jul!
malinlorentzon.se

Till top