APT och hoppträning.

Gott & Blandat, Lotus WL / Hoppträning, Lotus WL, Tord Westergren / Permalink / 0
Hej på er! Här kommer ett sent inlägg...
 
Ikväll har det varit sååå mycket! Gustav har haft luciafirande med sin klass, jag har haft apt och så har Alva haft sista hoppträningen för Tord för terminen. Två av sakerna krockade, min apt och Gustavs luciafirande... Jag funderade länge på hur jag skulle göra apt eller luciafirande. Jag pratade med Gustav om läget och eftersom jag kan gå på hans luciafirande i morgon i skolan så var det ok med honom att jag inte kom ikväll, men ni förstår säkert att det dåliga samvetet sved i mammahjärtat ikväll när klockan blev 18.00 och hans luciafirande började 😔. APT:n var väldigt trevlig och god! Vi blev bjudna på exotisk bricka och det var så gott! 
 
 
Jag lämnade apt:n mätt och nöjd och åkte hem och bytte om. Därefter åkte jag vidare till stallet för ikväll väntade sista Tordträningen för terminen. Första hoppträningen med sporrar så vi var allt lite nyfikna på hur Lotus skulle reagera på det. 
 
Träningen var som alltid grymt rolig och bra! Lotus var riktigt, riktigt fin idag! Att använda sporrar gick toppen. Vi visste inte riktigt hur han skulle reagera, om han skulle stressa igång för mycket, men han gick så mycket bättre än innan. 
 
 
De avslutade verkligen Tordträningen på topp den här terminen och nu ser vi fram emot Tord-träningarna i vår. Det ska verkligen bli kul att sätta upp mål och planera nästa säsong nu under juluppehållet. 
 
Ha det gott alla!
Kram Malin💕
Till top