Årets happening

Gokväll! Jag har försökt få till en bra header på bloggen men är inte helt nöjd, eller funkar den? Vad tycker ni?
 
 
Ja, då var det dags, årets happening för katterna 😆 Granen har kommit in i huset. Nu ska det bli roligt att se hur länge den kommer att stå upp... 
 
 
Annars får vi ta och binda fast den i väggen 😃. Jag tror att den kommer att bli ännu mer poppis när den blivit klädd. Pyntet i granarna hemma hos oss får vi alltid hänga upp på nytt. Vi hittar ofta kulorna på lite olika ställen i huset 😄. Ja, ja julen ska ju vara till för alla, eller hur! 
 
Idag har det annars varit en sådan där tuff måndag. Det är veckan innan jullov och dessutom måndag som annars också är jobbiga. Så en kombination av detta har gjort denna måndagen lite extra tuff. Att jag tyckte att det var en lite tuffare måndag kanske beror på att jag själv håller på att bli förkyld. Energin och tålamodet har varit mindre än vanligt. Jag har börjat få ont i halsen igen. Nu vill jag verkligen inte bli sjuk, inte nu när jag närmar mig ledighet och jul då vi ska ha det roligt och trevligt. 
 
Ikväll satt jag och letade efter biljetterna som jag köpt till Özz och Måns föreställning "Världens historia" i vår. Naturligtvis hade jag slängt bekräftelsemailet! Så klumpigt! Efter många mindre väl valda ord kom jag på att jag swishat in betalningen och i swish-appen, under betalda, fanns betalningen och i den ett nummer. Jag testade att skriva i det numret på bokningsnummer och det stämde! Snacka om lycka! Nu har jag skrivit ut biljetterna och lagt dem på ett säkert ställe. 
 
Hur har er start på veckan varit? Hoppas att den har varit bra! Nu ska jag lägga mig i god tid och hoppas på att halsontet försvinner över natten, (hur troligt är det egentligen...). Hoppas att ni har haft en bra start på veckan! 
 
Kram Malin💕