Bästa julklappen

God förmiddag på er alla läsare! Jag hoppas att ni hade en lugn och fin julafton igår! Här gick det i ett tills "Kalle och hans vänner" var på tv:n kl. 15. Då landade jag i soffan tillsammans med resten av familjen. Efter Kalle kom Johans föräldrar som vi firade julafton med i år. Vi fikade och delade ut julklappar och hade det trevligt.
 
 
En av de bästa julklapparna i år är att Lilleman mådde bra. Kvällen innan julafton mådde han inte bra. Han hade ont i magen, satte sig och gnydde, vände sitt huvud mot magen och tittade på mig som "Matte förstår du inte att jag har ont!". Visst gjorde jag det! Johan gick en sväng först och då hade Lilleman satt sig och gnytt utanför huset när de kom hem. På deras promenad bajsade han två gånger. Straxt efter gick jag och Lilleman en sväng. Han kissade som han skulle. Han satte sig ett par tre gånger och gnydde. Han bajsade till slut lite innan vi kom hem. Han fortsatte vara orolig när vi kom hem så om det vore något i magen som inte var bra så gav jag honom sparris på burk. Det är bra ifall det är något vasst i magen för sparrisen blir trådaktig i magen och surrar ihop sig med det vassa. Han mumsade i sig det. Jag tänkte att vi får se hur natten blir... Natten blev lugn, inget ljud från Lillis och igår var han som vanligt igen. Vilken lycka! Troligtvis har han svalt en massa luft när han ätit på sitt ben så han fick en fis på tvären.
 
 
Nu ska jag och Alva snart ut till Lotus och fixa stallet. Därefter ska vi fira julafton hos mina föräldrar tillsammans med brorsan och hans familj. 
 
Hoppas ni får en fin juldag! Klicka gärna på "gilla-hjärtat" när ni kikat förbi 😘
Kram Malin💕
#1 - - Anita. S :

Lät som en bra jul! Kram

Svar: Ja, det var det. Hoppas ni har haft det bra på er resa! Kram
malinlorentzon.se