En del av mitt hjärta.

Gokväll på er! Hur har ni haft det idag? Har ni kunnat var lediga eller har jobbet kallat? 
 
Igår kväll och i natt trodde jag att jag skulle bli sjuk. Jag kände mig så konstig i kroppen men det är nog all denna julmat som rört till det för i morse när klockan ringde så mådde jag bra. Klockan ringde tidigt och jag åkte ut till stallet och morgonfodrade. Fy vad mörkt det är ute! Tänk om det kunde komma lite snö som lyste upp allt lite. Det skulle inte vara fel.
 
Idag fick Lotus på sig dressyrsadeln och det blev ett riktigt bra pass till slut. Han var så fin, men han ger sig inte i första taget utan Alva får allt kämpa en del innan, men när det lossnar då är det verkligen toppen! 
 
Något som jag i stort sett nästan aldrig går på är bio. Det är väl inte riktigt min grej, men eftersom vi fick biobiljetter i julklapp och Ledins film går nu och ni som känner mig vet att jag älskar Ledin, så gick jag och Johan på bio i eftermiddag och såg "En del av mitt hjärta". Jag hade läst innan att filmen fått bra recensioner. Filmen var vekligen superbra!!! Bra handling, såklart bra musik och grymma skådisar som sjöng riktigt bra! Det var en sådan där feelgood-film som jag absolut skulle kunna se igen. Betyg 5/5! Tomas, himself, var också med i filmen men honom får ni kika efter själv när ni ser den😊
 
Något annat som jag gjort på jullovet det är att jag läst. Jag fick Margaux Dietz bok i julklapp av Gustav och det är väldigt lättläst och bra. Det är nog den enda som jag följer som vloggar och mycket kan nog bero på att hon har en sådan gullig liten kille, Arnold. Helt underbar är han!
 
 
Nej, nu är de tacodags! Det är ju fredag! 
 
Kram Malin💕 
#1 - - Anita:

Åh, går inte heller på bio så ofta. Men brukar vara uppskattat när man väl tar sig iväg på det :D

Svar: Ja, det blev riktigt bra till slut. Får nog bli bio någon mer gång framöver. :)
malinlorentzon.se

#2 - - Erika:

Den filmen vill jag med se! Älskar för övrigt svenska filmer :)

Svar: Ja, gör det! Den var riktigt bra!
malinlorentzon.se