Fika och tips.

Det är riktigt skönt att vara ledig. Jag njuter av varje sekund. Jag bävar allt lite för när vardagen är tillbaka igen och all stress... men nu ska jag inte tänka på det, vilket är lättare sagt än gjort... 
 
Idag har jag varit hos en kompis på fika på förmiddagen. Det var så roligt att träffas och prata en stund. Vi har båda fullt upp annars med hästar och jobb, så det är så kul när vi kan lyckas få till en fika. Hon är en av de få vänner jag har och jag är så glad att jag har henne! Vi har känt varandra i över 17 år nu... gud vad tiden går!
 
I eftermiddag åkte jag till stallet och fixade det. Lotus gick hårt igår så idag tänkte jag att han skulle få vila, men eftersom det varit lite kallt idag och han står mycket still i hagen så gick jag en promenad istället med honom. Det är viktigt att de rör på sig i dessa koliktider. Det är så läskigt med kolik. Så vi tog oss som sagt en promenad. Det var så mysigt. Han vill så gärna gå nära, helst nästan på mig hahaha.
 
 
Måste tipsa om en supersmidig grej som jag fick i julklapp. Idag är det mycket viktigt att tänka på miljön och bland annat inte köpa en massa plastkassar. Istället är det bra om man har en kasse med sig t.ex. i handväskan och en sådan ihopvikbar kasse fick jag i julklapp. Både smidig, snygg och lagom storlek. Du öppnar bara dragkedjan, vecklar ut den och så har du en kasse. När du använt den klart viker du ihop den och stänger med dragkedjan. 
 
 
 
Visst är den fin! Den kommer jag använda mig av massor!
 
I morgon ska jag rida ut. Alva är iväg i helgen så jag har Lotus för mig själv hela helgen. Lyx! Fast jag saknar henne förstås!💗
 
Nu ska jag se klart filmen "Dumma mig". Den är ju så bra!
 
Kram Malin💕
#1 - - Wiktoria :

Fick en sån oxå i julklapp, med mitt namn på!! Super fina!!
Kram kram Wiktoria

Svar: Så snyggt med namnet på! Kram på dig!
malinlorentzon.se

#2 - - Annie - Stora Små Äventyr:

Härligt att du njuter av din ledighet :D
Bra med en sådan påse :)

Svar: Ja, visst det bra med sådana påsar! Hoppas du har haft en bra jul och också kunnat njuta av ledigheten!
malinlorentzon.se