Födelsedag

Gott & Blandat / Permalink / 0
Idag är ingen vanlig dag, idag har det varit Lillemans födelsedag. Den har vi såklart firat! Jag kan inte fatta att han redan är 7 år. Han är äldre än mig sett till hundår. När jag var sjukskriven för min utbrändhet så bestämde jag mig att vi skulle ha en liten cocker till. Vi hade redan Ludde då, vår förra cocker. Uppfödaren frågade mig om jag skulle orka med en valp, det var precis det jag behövde, något annat att lägga fokus på så visst orkade jag. En lite glädjespridare mitt i allt elände. Så idag fyller han 7 år. Världens snällaste och goaste cocker! 
 
Snacka om lycka när han fick sitt ben!😃
 
I morse ringde klockan tidigt. I natt har jag sovit så dåligt. Jag somnade nog inte förrän 02.00 så när klockan ringde vid 06.30 så var jag sååå trött! Som vanligt så kom jag igång bara jag kom upp och fick i mig lite frukost. Stallet gick smidigt och som alltid hälsades jag varmt välkommen när jag kom dit😊. 
 
Jag har fixat lite julklappar idag också men en affär var inte öppen så dem får jag fixa i morgon. Gustav och jag ska ta oss en sväng ut på stan också. 
 
Ikväll tog tröttheten ut sin rätt. Jag somnade på soffan med Missan på benen. Undrar nu om jag somnar när jag ska gå och lägga mig... 
 
I morgon är det mycket som ska hinnas med.... Varför blir det alltid stressigt vid jul? Tänk att jag aldrig lär mig😒
 
Hoppas ni har haft en fin söndag! Kul att ni gillar mina inlägg!😘
 
Ha det gott alla!
Kram Malin💕
Till top