Förberedelser.

Gott & Blandat, Lotus WL / Lotus WL / Permalink / 0
Hej på er! Hur har ni det såhär på fredagskvällen? Tittar ni också på idol-finalen? Det ska bli spännande att se vem som vinner. Min favorit är Freddie. 
 
Idag efter jobbet unnade jag mig en god sallad. Därefter la jag mig och sov. Det bestämde jag redan på förmiddagen idag, att när jag kommer hem ska jag sova och så blev det. Sällskap hade jag av min trogna lilla Missan. 
 
Senare på eftermiddagen, när jag äntligen kommit igång igen, så åkte vi till stallet. Jag fixade stallet och Alva trimmade Lotus. Under tiden putsade jag och fixade iordning utrustningen tills i morgon. För i morgon ska vi iväg på tävling. Det ska verkligen riktigt kul för det var ett tag sedan vi var iväg. I morgon fokuserar vi på att göra en bra runda, rida som vi gör hos Julia och viktigast av allt, ha kul! 
 
 
Efter Alvas ridpass fick Lotus ett ordentligt bad. Det behövde han verkligen efter alla svettiga ridpass på sista tiden. Efter tävlingen ska vi klippa honom igen, för tredje gången. Vi har inte hunnit klippa honom till tävlingen den här veckan för skären har varit iväg på slipning. Jag skickade in dem i tisdags och fick hem dem idag, så snabbt! Så nu kan vi snart klippa Lotus.🙂.
 
Nej, nu ska jag se vem som vinner "Idol". 
Ha det gott alla!
 
Kram Malin💕
Till top