Granen är klar!

Gott & Blandat, Inredning / Permalink / 1
Äntligen är granen klar! Den första vi köpte drack inget vatten och började barra så fort den kom in. Vi fick reklamera den så häromdagen hämtade vi den nya. Idag har Gustav klätt den och katterna jublar av glädje hahahaha. Vi får väl se hur många gånger vi kommer att få klä om den. Det lär nog bli några gånger. Glitter har vi aldrig i vår gran för det är livsfarligt för katter. Tuggar de i sig glittret så kan det snöra ihop tarmarna i magen på dem så det vågar jag inte. Det blir glitterfritt. 
 
 
Granen är inte så stor men riktigt fin tycker jag. Passar perfekt i vårt lilla vardagsrum.
 
Idag har jag annars slagit in julklappar och kollat över vad jag behöver köpa till. I morgon ska jag ta en sväng på stan och fixa det sista. Det har jag ingen lust med, stan är inte min grej, men jag måste hjälpa Siri med några julklappar eftersom hon är sjuk, stackarn. Feber, ont i halsen, förkyld, ögoninflammation you name it. Det är riktigt synd om henne. 
 
I morgon bitti ringer klockan tidigt för i morgon har jag morgonfodringen i stallet. Sedan blir det fullt ös resten av dagen. Hur har ni haft det idag? Är ni klara med alla julklappar? Hopoas ni är i fas och inte stressar för mycket! 
 
Ha det gott! 
Kram Malin 💕
Glöm inte att klicka på "Gilla-hjärtat" här nedaför inlägget när ni kikat förbi. Det är så kul med lite respons på det jag gör😘
#1 - - Annie - Stora Små Äventyr:

Så vacker gran! :D
Mysigt med julbestyren också, men trist att Siri är sjuk.
Jag är klar med alla julklappar, ska bara slå in den sista :)

Svar: Tack! Ja, den blev riktigt bra. Ja, det är trist. Hon är lite uppgiven förmtillfället. Skönt att du är klar. Jag ska ta en sväng på stan i morgon och fixa det sista.
malinlorentzon.se

Till top