Hoppträning hos Julia.

Gott & Blandat, Lotus WL / Hoppträning, Julia Johansson, Lotus WL / Permalink / 1
Hej på er! Hur har ni det i julstöket? Här är det rätt lugnt för tillfället. Jag hinner inte särskilt mycket nu i veckan, men till helgen ska jag ta ett ordentligt tag.
 
Fy, i morse vaknade jag 04.00 och kunde inte sova! Låg och tänkte på jobbet och då var det kört att somna om. Jag gick upp vid 06.30 och efter det har dagen rullat på i ett ordentligt tempo.
 
Efter jobbet åkte jag och tog in Lotus så att han skulle hinna äta sin mat innan vi åkte iväg till hoppträningen hos Julia i Mjölby. När Lotus var inne åkte jag hem, slängde i mig lite att äta, bytte om och sedan åkte vi tillbaka till stallet. Man kan tycka att det kan vara stressigt, visst det gäller att ligga i, men det är värt det! Julia har så bra träningar och förbereder vi bara så mycket vi kan innan så rullar det på riktigt bra! Hittills har det funkat toppen så vi fortsätter att hoppträna för Julia nästa termin med. Så kul! 
 
Träningen idag var teknikträning. Lotus ben gick som små trumpinnar emellanåt 😆. Det var en riktigt bra träning och rolig. 
 
😍
 
Så nöjda efter kvällens träning! 
 
 
2019 har varit ett år med både toppar och dalar. Alva känner att de nu är på rätt väg så vi ser verkligen fram emot 2020 års tävlingar och träningar. 
 
Nej, nu ska jag i säng. Två dagar kvar innan jullovet. Om jag räknar der? Ja, jag är så sliten nu så det ska bli så skönt med lov. 
 
Ha det bra alla och glöm inte klicka på "Gilla-hjärtat" här på bloggen när ni kikat förbi 😘
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita :

Vi har helt kopplat bort all julkänsla här borta i värmen.... ;)

Svar: Åh, vad skönt det låter! Det blir smått hysteriskt här 😁
malinlorentzon.se

Till top