Jobb hela kvällen.

Gott & Blandat / Permalink / 1
Den här måndagen har gått i ett rasande tempo! Hur har ni haft det? 
 
Idag har det varit långdag på jobbet. Det har varit fullt ös medvetslös ungefär... Efter jobbet tog jag det lite lugnt. Därefter åkte jag en liten kortis till stallet. Alva hade varit i stallet tidigare idag och ridit, så jag fixade bara maten och myste med Lotus. 
 
När jag kom hem satte jag mig och läste det vi ska läsa till kursen vi går på jobbet. Därefter satte jag igång med att plasta in kort och fixa nya platser till klassen i klassrummet, så ja, ikväll har jag i stort sett bara jobbat. Det är ett av mina problem, eller problem och problem, men jag har svårt att släppa jobbet om jag har något som jag vet jag måste göra... Jag hatar att ha saker hängande över mig, samtidigt är det viktigt att ta ett break från jobbet. Det är en svår balansgång det där och något jag måste jobba på. Hur är ni? Kan ni bara koppla bort jobbet trots att ni vet att ni har saker som ni egentligen helst ska göra?
 
 
Kan ni förstå att det inte ens är två hela skolveckor kvar nu tills det är jullov? Det är lucia på fredag! Det går helt galet fort och det finns så mycket jag ska hinna göra!😳 Hur ligger ni till med julfixandet? Det gör mig allt lite stressad... 
 
Nej, nu ska jag i säng. Ha det gott alla!
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Tiden går sååå fort... :D :D

Svar: Ja, verkligen!
malinlorentzon.se

Till top