Julgodis.

Gott & Blandat / Permalink / 2
Hej på er! Hur har er tisdag varit? Jag har haft en riktigt bra tisdag 😊
 
Nu såhär innan jul så är det mer fullt upp än annars. Har ni några måsten som ni känner att ni måste hinna med? Jag ska hinna med det som alltid annars ska hinnas med, dessutom ska det julfixas med lussekatter, pepparkakor, julgodis mm. Lite stressigt om jag säger så. Att då barnen får komma till mormor och göra julgodis underlättar en massa kan jag säga. 
 
Igår efter skolan var de där och fixade julgodis. Det blev knäck, rocky road, kola och Mozartkulor. Så gott och precis lagom. 
 
 
 
Nu återstår att se hur mycket som finns kvar vid jul... risken är väldigt stor att det är slut då 😆.
 
Vad har ni för favoritjulgodis? Mina favoriter är knäck, rocky road tätt följt av kola och mozartkulor. 
 
Gustav vill gärna göra pepparkakor så det måste vi försöka göra och jag vill gärna ha lussekatter. Jag älskar lussekatter!!! Gaaah hur ska vi hinna!!! Det känns som om tiden mot jul rusar fram, eller hur!? Ja, ja det löser sig säkert... Hur ligger ni till med julförberedelserna?
 
Ha det bra alla och gillar ni mina inlägg så glöm inte att klicka på gilla-hjärtat. Som alltid är det roligt att få respons på det jag gör. 
 
Kram Malin💕
#1 - - Emelie:

Åhh vad gott pch jättefina burkar ❤

Svar: Tack! Ja, det blir gott! Visst är det lite mysigt med gamla burkar 😊 Jag älskar det!
malinlorentzon.se

#2 - - Anita:

Åh, måste också hinna baka lite julgodis innan vi åker iväg utomlands tänkte jag mig.... Dags att sätta fart kanske! Haha ;) Kram

Svar: Ja, det är ju så gott med godis 😊 Så skönt att åka iväg en sväng! Kram 🤗
malinlorentzon.se

Till top