Julklappsshopping och pepparkakor

Gott & Blandat, Inredning / Permalink / 0
Jag var allt rätt trött igår...
 
I morse kom Johan in och väckte mig. När jag frågade honom vad klockan var och han sa 09.45 så vaknade jag på en gång! Herregud! Jag hade sovit bort halva lördagen, men det var nog välbehövligt. Tyvärr blir det så att när jag sover för länge så kommer huvudvärken. I varje fall så var det nog nödvändigt med den sömnen. Jag har känt mig rätt sliten igen... 
 
 
Efter kaffe och macka åkte Alva och jag till stallet. Lotus och Alva red ut, jag fixade stallet, städade hagen från gammal mat och tvättade ur vattentunnan. Det är så skönt när jag kan vara i stallet och det är ljust ute. På vardagarna är det hopplöst mörkt och svårt att få sådana saker gjorda. Uteritten gick bra och Lotus njöt. 
 
Idag har jag annars handlat julklappar... över nätet. Jag vet att det inte är bra för affärerna i stan när vi handlar på nätet, men jag orkar inte att gå på stan och trängas med en massa folk. Det funkar inte för mig så jag är så glad att jag kan handla över nätet. 
 
I eftermiddag har Johan och Gustav fixat julgran! I morgon tänkte jag att vi kunde ta in den och klä den. Lika bra att få in den så att vi kan njuta av den ordentligt. Det ska bli spännande att se hur vårt senaste lilla tillskott, Skrållan, säger om granen. Det gick ju bra förra året, men nu är hon större och fortfarande lika vild 😁. Vi kanske får knyta fast den i väggen... 
 
Idag har vi äntligen bakat pepparkakor. Två av tre barn var med, plus Skrållebollen 😊. Hur vill ni har era pepparkakor? Jag gillar pepparkakor som min mormor bakade dem, tjocka och mjuka! Så gott! 
 
 
 
Bakbordet har min morfar gjort. 
 
 
Nu blir det en lugn kväll framför TV:n. Ni får inte missa Pernilla Wahlgrens show, "Kort, glad och tacksam", ikväll på 4:an. Johan och jag var på den när de var i Jönköping och det var sååå bra! Jag skrattade så jag hade ont i käkarna och magen efteråt. 
 
Kram på er alla fina bloggläsare! 
Malin💕
Till top