Julskyltning och träning.

Gott & Blandat, Inredning, Lotus WL / Permalink / 1
Hej på er! Hoppas ni har det bra! Fy, vad kallt det har varit idag. Fast hellre det än plusgrader och blött. Så jag ska inte gnälla. Hur är det hos er?
 
Idag var det tänkt att jag skulle ta en sovmorgon, men tyävrr så vakande jag av flera olika saker. Jag låg ändå kvar tills efter nio, så det var skönt. Efter frukosten åkte jag till stallet. Idag hade jag fått order av den ordinarie ryttarinnan att jobba Lotus ordentligt, så så fick det bli. Vi var några från stallet som gick upp till manegen samtidigt. Lotus var så duktig och vi jobbade riktigt bra tillsammans. Lotus och jag var svettiga båda två efteråt men det kommer nog vara jag som kommer ha den värsta träningsvärken 😁.
 
På väg hem igen.
 
Idag har vi också gått på julskyltningen här i stan. Så mysigt att gå och titta på alla fina skyltfönster. Vi köpte lite brända mandlar och så passade jag på att köpa Gustav lite nya kläder. Det var 30% rabatt på ett helt köp i en affär! Riktigt bra! Jag köpte bara nödvändiga saker, ett par jeans, en vinterjacka och en skjorta. 
 
Vår fina Storgata. 
 
Granen på torget är riktigt vacker!
 
💖
 
Något som jag saknat här hemma är fina glöggmuggar. På julskyltningen hittade jag riktigt fina muggar och skedar som fick följa med hem. 
 
 
 
 
Ikväll har vi provat muggar, skedar och glögg och vi är helnöjda med alltihop😃. Glöggen var verkligen supergod! Har ni smakat på Blossas årsglögg? Den var riktigt bra.
 
I kväll har det blivit lite jobb inför morgondagen. Nu ska jag snart i säng igen och hoppas att jag får sova ordentligt i natt.
 
Kram Malin💕
 
#1 - - Anita:

Vi testade också Årets Glögg igår vid 1:a advent. Mycket Godkänd även här :) Kram <3

Svar: Ja, visst var den god! 👍🏼
malinlorentzon.se

Till top