Kikar in en sväng

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 0
Hej hopp på er! Nej, så hurtig som hälsning låter är jag inte. Jag är riktigt trött så jag kikar bara in här en snabbis.
 
Hur har ni haft det idag? Jag har haft ännu en tuff dag på jobbet, men väldigt rolig samtidigt. Idag är sista långa dagen gjord innan juluppehållet. Det är riktigt skönt! 
 
Idag på förmiddagen var hovslagaren i stallet och skodde Lotus så han fick en vilodag idag. Nu är Lotus rustad för snö och isgata.
 
 
Nu har han snösulor och brodd både bak och fram på skon. Så bra! Vi började med brodd i tån vintertid för några år sedan och jag har inte ångrat mig en dag! Han får ett sådant bra fäste när det är isigt ute. Det vi ska tänka på är att när vi vänder runt honom i skospiltan så måste vi vara försiktiga eftersom han får ett sånt fäste att han kan vrida sina ben om vi inte är försiktiga. Det har fungerat bra hittills alla år och vi är så nöjda så vi fortsätter med detta. 
 
Som sagt fick Lotus vila idag och jag fixade stallet. Alva hade lite att fixa med till skolan så hon fick tid att göra det. 
 
Jag försökte mig på lite foton på mig och Lotus, inte det lättaste 😆... 
 
Det känns kan jag lova... 
 
 
Tror han är lite trött på mig här 😂
 
Ja, ja bjuder på de här knasfotona 😘. Det är rätt skönt när man kommit till den ålder där man vågar bjuda på sig själv 😃.
 
Kram på er!
Malin💕
Till top