Lyxträning

Gott & Blandat, Lotus WL / Amerigo, Amerigonordic, Hoppträning, Lotus WL / Permalink / 1
Go kväll på er! Jag kom hem från Alva och Lotus hoppträning för snart en timme sedan och tänkte göra ett litet inlägg innan det är dags att lägga sig. HUr har ni haft det idag? 
 
De senaste två dagarna har jag haft så bra dagar på jobbet. Visst det har varit bråk och tjafs osv mellan en del elever men inget som inte gått att lösa. Men våra arbetspass i helklass varit toppen!!! Vi kämpar hårt med att få bra arbetsro i helklass, halvklass funkar utan problem, men det är just helklass som vi har haft det kämpigt med, men både igår och idag har de varit så duktiga! Eleverna har jobbat på bra med sina arbetsuppgifter och inte pratat en massa. Det gör mig så glad! Jag älskar verkligen min klass och är så stolt över varje framsteg de gör. 
 
Efter jobbet åkte jag direkt till stallet och tog in Lotus. Hagkompisen Celinne var redan inne och skulle ridas en sväng. Lotus fick gå in och äta innan vi skulle åka iväg på hoppträning. När han var inne åkte jag hem och åt själv och bytte om. Därefter åkte vi tillbaka igen och packade iordning, mockade och lastade för att åka mot Mjölby. 
 
Idag fick Alva och Lotus riktig lyxträning. De var helt själva. Ett ekipage var bortresta, ett ekipage hade bytt dag och det tredje hade inte kunnat lasta sin häst, så det blev privatträning. 
 
 
Som alltid så blev det en riktigt bra träning med många tips. Så lärorikt och jag som står på backen suger i mig allt jag kan! Det är verkligen så kul! Vi åkte därifrån så nöjda och nu laddar vi inför tävling på lördag. 
 
 
I morgon är det studiedag i skolan och det ska bli riktigt skönt. Vi har inget bokat utan vi rår om vår egen tid så jag ska plocka iordning i klassrummet, fixa med lite material, dricka lite kaffe med kollegorna. Dessutom blir det lunch på stan.😁 Det känns som en riktigt bra torsdag. Hoppas att ni också får en riktigt bra torsdag i morgon! 
 
Nu ska jag slappa en stund i soffan framför tv:n.
 
Ha det bra alla fina läsare!
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Haha svettig häst! :D

Svar: Ja, herregud! Vi måste klippa honom igen! Tredje gången... 😁
malinlorentzon.se

Till top