Min söndag.

I morse ställde jag klockan, för idag var det dags för en uteritt med en kompis i stallet. Hade jag inte ställt klockan hade jag sovit alldeles för länge. Många säger att de är utvilade nu, men så känner inte jag. Jag kan sova hur mycket som helst... Jag kom upp i varje fall och åkte efter frukost och kaffe till stallet och gjorde stallsysslorna för att sedan ta in Lotus och göra iordning honom. Vädret var inte på topp idag för en uteritt, det regnade och blåste som bara den emellanåt, men efteråt var vi riktigt nöjda, både vi och hästarna. Det är så underbart att höra Lotus frusta nöjt när vi varit ute en stund, då mår han riktigt bra. 
 
Nöjd Lotus efter uteritten.
 
I eftermiddag har vi varit i Skogsbacka och tömt råttfällorna. Nu är vi uppe i 15 st den här hösten/vintern och fler lär det väl bli. Det är ett riktigt möss/råttår i år.
 
Jag längtar så mycket efter att vi kan vara i Backen mer. Om ungefär 4 månader så kan vi nog sätta på vattnet igen. Det underlättar så mycket när det är igång. Det ska verkligen bli kul att börja fixa i trädgården där ute också. Jag har lite planer med ett land med Dalior. Sedan att ljuset kommer tillbaka ska också bli riktigt skönt. Åh, vad jag längtar! Har ni något ni längtar till? 
 
Ja, vi är lite smått galna ibland 😆
 
Nu närmar det sig nyårsafton... Vi kommer vara hemma här och det kommer att bli lugnt. Har ni något tips på vad man kan äta? Kan man äta kräftor och något mer gott till eller är jag helt fel ute? Som sagt så tar jag gärna emot tips på något gott som vi kan att äta på nyår. Lämna gärna tipsen i kommentarerna här nedanför.
 
Hoppas ni har haft en bra söndag!
 
Kram Malin💕 
#1 - - Matilda:

Fin häst du har!

Svar: Tack! Vad glad jag blir! :) Nu var jag inne och kikade på din blogg och jag sa högt för mig själv "Det är ju du!". Jag har följt dig på Instagram länge! Gott Nytt År!
malinlorentzon.se

#2 - - Annie - Stora Små Äventyr:

Mysigt med en uteritt tillsammans med en kompis :)
Känner mig inte heller jätteutvilad just nu, även om jag kunnat sova ut :)

Jag ska äta trerätters på nyår, mina kompisar skulle göra rårakor till förrätt sen vildsvin och sen någonting med päron till efterrätt :)

Svar: Nej, när ska man känna sig utvilad... det känns som om jag skulle kunna sova hur mycket som helst...
Det låter riktigt gott det du ska bli bjuden på! Vildsvin är så gott! Päron och rårakor med :) Låter som ett riktigt bra utgångsläge för en bra nyårsafton!
malinlorentzon.se

#3 - - Anita :

Gott nytt år!! :)

Svar: Gott Nytt År till dig med! Hoppas ni får en riktigt bra dag och natt i morgon!
malinlorentzon.se