Överraskningar

Gott & Blandat, Inredning, Lotus WL / Inredning, Lotus WL / Permalink / 2
Hej hopp på er där ute! Sitter här framför datorn och har en rygg som jävlas, suck!
 
Idag fick vi ta ut komp för vår APT som vi ska ha på torsdag, så jag fixade lite ärenden på stan och var hemma till tre. Så skönt! Älskar sådana överraskningar 😃. En överraskning till vara att mina föräldrar varit förbi och gjort fint på vår trapp. 
 
 
En fin liten tomte 😊
 
Visst blev det fint! Nu är det juligt även på utsidan! Det känns verkligen bra! 
 
Ikväll var jag i stallet och fixade iordning hos Lotus. Det fick bli en storrengöring i boxen, 4 skottkärror ut och två nya balar med spån in. Så ikväll sover Lotus gott. 
 
Älskade plutt 💖
 
Sedan i eftermiddag har jag haft strul med ryggen. Det har inte släppt än men jag hoppas att det ger med sig. Det är så tröttsamt. Hoppas bara att det släpper tills jag ska lägga mig. Annars blir det inte mycket sömn.
 
Ikväll har det varit det sista avsnittet av "Bergs drömkåk". Har ni sett det? Jag tycker det har varit ett riktigt bra och roligt program. Det har bjudit på massor av inspiration och skratt. Jag bara älskar tapeterna som de har valt! Huset blev sååå fint! 
 
Idag i skolan kom vi på något sätt in på och pratade om vad som händer efter döden. En var helt bestämd med att vi dör och att det inte finns något efter döden och eleven dissade de andra tankar. Då frågade jag "Hur vet du det? Att det de andra säger inte stämmer? Jag vet inte vad som händer, ingen vet". De hade alla olika tankar om vad som händer efter döden och jag tycker det är viktigt att alla får ha sin tro på vad som händer. En elev frågade mig vad min häst heter, då sa jag Lotus. Då sa hon "När du dör får du ta Lotus och rida i Nangijala". Det tyckte jag lät som en bra tanke! Älskar barnens tankar om livet! 
 
Nej, nu ska jag ladda upp mig inför onsdagen. Hoppas ni har haft en bra tisdag!
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Men så fint det blev på trappan :D

Svar: Ja, det blev fint och hemtrevligt!😊
malinlorentzon.se

#2 - - LillemorLorentzon:

Så roligt att ni uppskattade det vi gjorde i det enkla bor det vackra som Ernst säjer

Svar: Ja, det gjorde vi allt! Det blev så fint! Ernst, han är klok han! 😊
malinlorentzon.se

Till top