Så blött!

Gott & Blandat, Lotus WL / Lotus WL / Permalink / 4
Hej på er! Vilket väder det har varit idag! Jag vill ha snö nu. Det är så tråkigt med allt detta regnande! Det är mörkt, blött och smutsigt ute med lite snö så livar det upp helt klart! 
 
I morse vaknade jag supertidigt. Jag har alltid svårt att sova då vi ska iväg och tävla och så blev det i morse med. Till slut ringde klockan och jag gick upp, gjorde mig iordning, fixade frukost och så åkte vi ut till stallet. Lotus fick sin frukost och vi packade transporten. Vi kom iväg i bra tid och när vi kom fram tog vi lite fika innan det var dags att göra iordning Lotus. 
 
När vi gått banan börjar det regna och inte lite! Jag blev så blöt! Rakt genom jackan och in på bara skinnet! Vilket skitväder! 
 
 
Alva och Lotus blev blöta de med... Själva tävlingen hade kunnat gå bättre... Det är bara att ta nya tag, fast visst blir vi besvikna, när träningarna går bra och så skiter det sig på tävling. Det erkänner jag och konstigt vore det väl annars. När det blir såhär så pratar vi om vad det var som var bra, varför det blev som det blev osv. I och med det så blir aldrig en dålig tävling bortkastad. 
 
I eftermiddag har jag inte gjort något särskilt. Jag har varit riktigt trött efter tvävlingen så jag har kollat på serier. Jag började kolla på "Game of Thrones", jag har inte sett ett endaste avsnitt innan. Ni som sett den, är den värd att fortsätta titta på?
 
Nej, nu ska jag smaska i mig en kebabsallad! Mums vad gott det ska bli!
 
Kram på er!
Malin💕
#1 - - Elisabeth:

Absolut sevärd serie😃👍.

Svar: Vad bra! Då fortsätter jag!😊👍🏼
malinlorentzon.se

#2 - - Elisabeth:

Du kommer inte hinna jobba nu...det finns många avsnitt att se 😉👍

Svar: Jag såg det 🤣 Tur att det kommer ett jullov snart 👍🏼
malinlorentzon.se

#3 - - Annie - Stora Små Äventyr:

Jag vill också ha snö nu, så tråkigt att den som kom förra helgen försvann så fort!

Svar: Ja, visst är det tråkigt! Vi får hålla tummarna för lite snö och kyla nu!
malinlorentzon.se

#4 - - malin:

jag har inte sett ett enda avsnitt av "Game of Thrones", skriv gärna vad du tycker efter några avsnitt, om det är värt att se :)

Svar: Absolut, det ska jag göra 😊👍🏼
malinlorentzon.se

Till top