Studiedag.

Gott & Blandat / Permalink / 1
Go kväll! Jag säger bara "Wahlgrens värld", så jäkla roligt! Det lyfter hela veckan och det finns inte ett avsnitt som jag inte skrattat åt. Brukar ni se det? 
 
Idag har det varit studiedag i skolan och vi har fått en hel dag med eget arbete och lite inläsning på slutet. Det var helt underbart att ha en sådan dag. Jag har hunnit med att plocka iordning bland mina saker, fixat med materal, druckit kaffe, det är viktigt, lunchat på stan  och en massa annat. Under tiden jag jobbat har jag haft på radion, så skönt att jobba och lyssna på musik! 
 
När jag kom hem blev det lite kaffe och sedan la jag mig en stund. Det dröjde inte länge förrän jag fick sällskap och sedan somnade vi och sov en timme. 
 
Mitt lilla element, så varm och go.💖
 
Ikväll har jag fixat stallet. Alva har prov i skolan i morgon så hon har pluggat hela kvällen. Efter stallet blev det lite jobb inför i morgon. Tänk att det redan är fredag igen! 
 
Nej, nu ska jag hoppa i säng. Hoppas ni har haft en bra torsdag!
 
Kram Malin💕
#1 - - Hanna Karlsson:

Jag brukar inte titta på Wahlgrens värld men kan tänka mig att det är väldigt roligt. Skönt med en studiedag där du hann med en massa grejer. Alltid skönt med såna dagar.

Svar: Ja, det blev en riktigt bra dag igår!
malinlorentzon.se

Till top