Varmt och pelargoner

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 1
Idag har vi kunnat njuta av vädret på förmiddagen på jobbet för idag var vi iväg och åkte skridskor. Jag hade klätt på mig alldeles för mycket kläder för det var riktigt varmt och skönt i solen. Fast hellre det än att frysa. Det går ju att klä av sig om det bli alldeles för varmt. Tror ni att det blir någon mer snö nu? Jag hoppas verkligen inte det!
Idag efter jobbet så blev det lite fika och en lugn stund i soffan innan det var dags för stallet. När jag kom dit var Lotus box redan mockad. Celinne, Lotus hagkompis, hade fått nya skor idag och då hade Lotus sällskapat henne inne i stallet, så då fick jag boxen mockad.🙂 Samtidigt hade jag turen att vår hovslagare slängde ett öga på Lotus skor och såg att hans ena sko hade vridit sig så han fixade det. Jag är så tacksam för att vi har en sån toppenbra hovslagare!
Nu är det hög tid att ta tag i pelargonerna igen. Jag har totalt glömt bort dem😱 Jag måste bara köpa lite bra pelargonjord så ska jag ta tag i det lilla fixandet.
Vi får väl se om jag kan få liv i dem i år med. Har ni några bra tips när ni planterar om och klipper ner pelargoner? Tipsen tas tacksamt emot. Har ni några favoritblommor? Det skulle vara kul med något nytt till sommaren.
Nej, nu ska jag drömma mig bort mot livet på landet som väntar till sommaren.
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Jaa, dags att få igång pelargonerna nu. Bra mysigt :D

Svar: Visst är det 😊🌷
malinlorentzon.se

Till top