Äntligen svar!

publicerat i Gott & Blandat;
För 6 1/2 vecka sedan var jag på sjukhuset och gjorde mammografiundersökning. Efter det har jag väntat och väntat och väntat på att få ett svar. Visst det har varit jul och då tar det kanske lite längre tid än vanligt att få sitt svar, men 6 1/2 vecka?! Det är alldeles för lång tid! Idag kom svaret och det är alltid med en obehagskänsla jag öppnar det där kuvertet. Svaret i kuvertet kan förändra livet totalt. Den här gången hade jag tur...
Det är en fantastisk sak vi kvinnor har, att vi vart annat år kan kolla upp våra bröst. Jag har väldigt svårt att förstå dem som inte gör den här undersökningen. Varför gör man den inte? Nu får man bara göra undersökningen vart annat år tills den dagen då du är 74 år, vilket jag tycker är en väldigt låg ålder. 74 år idag är inte särskilt gammalt. Varför ska man inte få göra mammografi när du är över 74 år? Är det inte så noga då, när man blivit gammal? Så dumt tycker jag! Vad tycker ni?
I eftermiddag var veterinären på besök hos Lotus och han fick sin sista botulismspruta. Så skönt att ha den vaccineringen komplett!
Nu ska jag njuta av helgen! Vad ska ni hitta på?
Ikväll blir det tacos, det är ju tacofredag!😀
Kram Malin💕

Kommentera inlägget här :