Fredag!

Fredagen är här och den kom helt perfekt. Efter två veckors ledighet så tar det på krafterna att komma igång igen. Samtidigt har det varit så kul! Idag pratade vi om källkritik i klassen, åk 1, att man inte ska tro på allt man läser och hör förrän man kollat upp det hela. En lek som är en väldigt kul att lek då man pratar om källkritik är "Viskleken", då viskar den första eleven något till klasskamraten bredvis som viskar det vidare till nästa osv. När det som viskats har viskats till den sista eleven i klassen så får den säga högt vad som sagts. Som ni förstår så blir det inte rätt och det blev något tokigt här också. Det som viskades från början var "Kittla fröken" och när det hade sagts så hade jag hela klassen runt mig som kittlade mig😂😂😂 Underbara ungar!
Efter jobbet kom jag hem fikade lite, hämtade Alva vid tåget. Därefter åkte vi till stallet och tog in hästarna och pysslade om Lotus. Han fick en välförtjänt vila efter hoppträningen igår.
När jag kom hem fastnade jag med en av Alvas kursböcker, "Med hästen i centrum". Hon går på Vretagymnasiet och läser samhällsvetenskaplig linje med högskoleprofil inriktning häst, så därför en hästbok. En riktigt bra hästbok!
Tänk att kunna gå på gymnasiet och läsa och även få med sitt stora intresse i utbildningen. Det hade jag önskat när jag var i den åldern.
Nej, nu ska jag njuta av helgen. Förhoppningsvis får jag bort julen. Jag är så trött på julgardiner!😩
 
Kram på er! Njut av livet och ta hand om varandra!
Malin💕