Här händer det grejer.

Gott & Blandat / Permalink / 1
Idag har jag varit hemma och vabbat igen, men i morgon blir det jobb😀. Efter sovmorgon och en seg start så kom jag igång till slut. Idag har jag hunnit med att städa, plocka ur bokhyllan mm. Jag har också hämtat ett par saker i Boxholm som jag kommer att berätta mer om i morgon.
I eftermiddag fick jag ett infall, som jag i och för sig funderat på ett tag. Jag klippte lugg. Jag har ju bra trimsaxar så med en av Lillemans trimsaxar så klippte jag lugg framför spegeln på toaletten. Roligast var min dotter Siris reaktion när hon kom hem från skolan. Hon kom in i vardagsrummet och såg bara att jag städat, sedan tittade hon på mig och bara bröt "Har du klippt lugg? Vad snyggt!" och sedan skrattade vi så tårarna rann. Jag älskade verkligen hennes reaktion. Alva tyckte också att det var jättesnyggt, så kul. Min man däremot, han märkte inget, inte förrän Alva sa till honom "Ser du inte?", "Vad då?" svarar han och tittar på mig. Han märkte det knappt då heller. Jag vet inte riktigt hur jag ska tyda det😂 Ja, så här blev det i varje fall.
Jag är inget stort fan av att lägga upp bilder på mig själv. Det har sina anledningar, från långt bak i tiden. Jag har tänkt blogga om det någon gång, men jag kommer inte göra det förrän jag känner att jag vill och orkar. Att lägga upp den här bilden är ett stort steg i rätt riktning.
I morgon väntar som sagt jobb igen och jag längtar! Ikväll har jag känt mig lite sådär igen, inget illamående, men kroppen har inte känts helt hundra. Jag hoppas verkligen att det inte är något annat på gång, som t.ex. feber och förkylning som också går på jobbet.
Jag ska nog ta och lägga mig nu så att jag hinner sova ordentligt. Sömn ska ju vara bra för att hålla bacillerna borta.
Kram Malin💕
#1 - - Anonym:

Du är fin i lugg Malin.
Kram
Elsy

Svar: Vad kul att du tycker det! Tack! 😊
malinlorentzon.se

Till top