Lite less.

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 2
Vet ni vad jag önskar och hoppas på av hela mitt hjärta? Jo, det är att det blir en bra hösommar så att det kan bli mycket hö, så att jag nästa höst, vinter och vår slipper allt detta krångel med foder. Den här hösten, vintern och kommande vår är den värsta jag varit med om fodermässigt sett. Först och främst så började hököpandet i höstas med att jag blev lurad och fick hem hö som var totalt oätbart. Det enda som det höet fungerade som var att använda som täckhö på marken hos min brors frus odlingar. Det var total katastrof!😡 Därefter fick jag tag på annat hö, men Lotus var inte särskilt förtjust i det utan jag fick blanda melass och vatten och duscha på höet för att han skulle äta. Det gick helt ok. Efter det hämtade jag hem annat hö, men inte det heller gillade han utan jag fortsatte med melass på. Han äter det ok, men inte så som jag skulle vilja. Jag har också fått tag på gräsfröhalm som hästarna älskar, men det är inte så näringsrikt så det har jag blandat med höet och melass. Ikväll har jag testat ensilage som jag har att hämta på ett ställe om han gillar det. Så ikväll fick jag blanda hö, gräsfröhalm, duscha på melass och därefter lägga i ensilage. Vilket krångel!😫 Just nu är jag bara så trött på detta mixande med foder. Jag är riktigt less och jag brukar inte lessna men nu är det inte roligt längre. Det är så jag känner, gråtfärdig helt ärligt! Jag gör inget annat än mixtrar och försöker göra det bästa för Lotus. Att fixa hans grovfoder tar en evighet. Nej, så ni kanske förstår att jag längtar efter ett normalt höår. Det är jag helt klart inte ensam om. Nej, nu har jag gnällt klart.
Idag har det varit en lååååång dag på jobbet, men veckan har börjat bra! Ikväll har Lotus fått jobba lite lagom. Nu är det dags att lägga sig och ladda upp sig med ny energi till skoldagen i morgon.
 
Kram Malin💕
#1 - - Zorina:

oj vilket trixande o fixande. Håller tummarna för ett fint höår. Kram

Svar: Ja, det är ett himla meckande... Vi håller tummarna för det!
Kram
malinlorentzon.se

#2 - - Anita:

Håller helt med dig... Vi får nog hålla både tummar & tår för att sommaren blir bättre för Höet...!!

Svar; Vi är supernöjda över Robotdammsugaren. Kan starkt rekommendera :D

Svar: Ja, det får vi göra. Man vet ju inte hur mycket stryk marken tog heller av all torka. Får hoppas på en bra hösommar!
malinlorentzon.se

Till top