Aj min rygg!

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 0
Jag är så trött på min rygg. Idag när jag vaknade kände jag att ichiasnerven var klämd i ryggen. Just då gjorde det inte så ont men ju längre förmiddagen gick desto värre blev det. 
 
På förmiddagen var vi på trevligt fika hos några av våra grannar här ute. De är så trevliga och gulliga och de bjöd på riktigt gott fika. Så roligt att träffas och prata en stund.
 
Igår när vi var och badade ringde telefonen. Det var från sjukhuset och de ville att jag skulle komma och lämna blod och för mig gick det jättebra, så idag på eftermiddagen var jag där och lämnade några deciliter. Det är kris med blod nu och de behöver mycket. Det känns bra att kunna hjälpa till och vem vet, jag själv kanske behöver blod i framtiden.
 
 
Mina blodvärden var riktigt bra och mitt blodtryck var toppen. Skönt! Det enda som kändes lite obehagligt den här gången var att jag blev riktigt yr efteråt. Lite extra dricka och kex fick det att rätta till sig. Efteråt åkte jag hem till mina föräldrar och fyllde på förådet med energi. Gott!
 
Därefter åkte jag hem och la mig på soffan för att få ordning på ryggen. Efter en bra stund kändes det bättre och jag tyckte att det släppte. Alva och jag åkte sedan till Lotus och han fick jobba i paddocken. Så duktig!
 
 
Ja, hur har det då gått med ryggen. Inget vidare. Jag sitter här och har så ont. Jag känner mig faktiskt lite orolig inför hösten och jobbet. Jag kan inte ha det såhär varje dag. Det går bara inte. Jag måste fixa en tid hos kiropraktorn framöver.
 
Hur har er dag varit? Vädermässigt sett så har det varit skönt med en mellandag med regn. Det behövdes. I morgon väntar sol men inga 30 grader, men kanske 20 grader. Lite lagom 🙂
 
Nu ska jag lägga mig och hoppas att ryggen rättar till sig.
 
Kram Malin💕
Till top