Äntligen är hon hemma

Förra söndagen åkte Siri och Johan till Gothia cup för en livs upplevelse. Jag var hemma här och höll ställningarna men laddade hem "Gothia-appen" så jag hängde med i matcherna.
 
Foto: Palle Rosén
 
Tjejerna inledde med att spela oavgjort mot ett norskt lag. Därefter vann de mot Umeå med 3-0. Tredje matchen mötte de Unik från Uppsala. För att ta sig till A-slutspel så var de tvungna att vinna eller spela oavgjort. Tyvärr så fick de stryk med 1-2 så det blev till att ladda inför B-slutspel.
 
Foto: Palle Rosén
 
I B-slutspelet vann de två matcher men det blev stopp i kvartsfinalen mot Emmaboda. Tjejerna har verkligen gjort en kanoncup! Det var så spännande att följa dem här hemma. En gång var det live-sändning. Vi försökte titta men spelarna var små som myror så det var i stort sett omöjligt. Gothia cup är inte bara fotboll utan också Liseberg och ett superbra sätt att få en go lagsammanhållning. En vecka utan min Siri är en lång vecka så nu är mammahjärtat helt igen! Så skönt att ha henne hemma igen! (Det är självklart skönt att ha gubben hemma också😁).
 
Idag har det varit en mellandag. Det har regnat i stort sett hela dagen, men det behövs också. Idag har Lotus och Alva hoppat för första gången sedan Lotus sommarlov. Det gick verkligen superbra! Det var en lycklig häst och en lycklig ryttare.
 
 
I morgon ska vi äntligen åka på en semesterutflykt! Som jag väntat! Vad vi hittar på ska ni få se mer av i morgon!
 
Hoppas ni har haft en bra söndag!
 
Kram Malin💕