En sväng till stan

Idag har jag varit en sväng i stan. Sadelmakare Tiljander i Boxholm hade gjort klart Lotus sadel och hade ärenden till stan så han tog med den. Det var en del att fixa med sadeln men han hann med det innan sin semester och det är jag så tacksam för! Vilken service!
 
Några andra ärenden blev fixade också. Bland annat hämtade jag ut ett paket med lite hårgrejer som jag beställt över nätet. Finare schampo, balsam och en bra olja till håret. Jag kan visa mer i ett annat inlägg. Jag tycker håret blir så torrt och slitet såhär på sommaren så det behöver allt lite extra omvårdnad.
 
 
Nu ikväll har vi tagit en sväng ut på hästarna, jag och Petra som äger Celinne. Det finns inget som är så kul som att komma ut i skogen här ute. Energin kommer tillbaka och man blir sådär glad inombords. Det är precis vad jag behöver. Lotus och Celinne skötte sig perfekt och var så nöjda efteråt.
 
💕
 
Idag har jag också börjat fundera på att ändra bloggens utseende. Vi får se, vad tycker ni? Jag tycker det är lite kul att ändra på layouten emellanåt. Så ni får ha lite överseende med det om jag nu gör något, men om jag känner mig själv rätt så kommer det att bli förändringar. Förhoppningsvis till det bättre🙂
 
Hur har ni haft det idag? Bra hoppas jag! Måste bara skriva det att det är så kul när ni lämnar kommentarer. Jag svarar alltid!
 
Kram Malin💕
#1 - - trollet:

Så mysigt med hästar, du ser ut att bo i fina omgivningar

Svar: Tack, ja sommartid så bor jag min dröm. Annars bor jag i stan, smidigt och nära till allt men inte så mysigt.
malinlorentzon.se

#2 - - Anonym:

Alltid kul med lite ändring på bloggens design! :)

Svar: Ja, det är så jag känner. 👍🏼
malinlorentzon.se

#3 - - Bella:

Vad fin blogg du har :) Och var söt häst.

Kolla gärna in på min blogg :) och lämna gärna en kommentar <3 Kramis

Svar: Tack! Ja, han är allt söt 😊 Kikar in en sväng 👍🏼Ha en fin dag! Kram🌸
malinlorentzon.se