Fikatisdag!

Gott & Blandat, Recept, Skogsbacka / Permalink / 1
Herregud, i morse vaknade jag 08.50! Lilleman, vår hund, var trött han med så honom fick jag tjata på för att få med mig upp. Även en hund kan visst bli trött av lantluft 😊 

Idag har jag städat och slagits med dammsugaren. Nej, vi är inte goda vänner utan vi blir alltid osams när vi umgås 😁. Jag har bakat sockerkaka och använde mig av äggen som vi fått av hönsen och där snackar vi om gul smet! 

(null)

När den var klar hade jag tid på mig och gjorde då också en rabarberkladdkaka. Där blev smeten om inte ännu mer gul av äggen! 

(null)

(null)

Jag lade inte i så mycket rabarber, det kan man ha mer i. Ett tips är också att lägga i mindre bitar av rabarber eftersom rabarbern är lite svår att skära med skeden när man ska äta. Kladdkakan blev supergod! Receptet har jag hittat på Lindas bakskola. Hoppas länken fungerar! 

Det är inte ofta jag bakar men idag hade jag anledning för på eftermiddagen fick jag besök av en kompis. Det blev en riktigt trevlig fikastund! Det gör vi om!

Idag har vädret inte varit något att ha. Regn och kallt... burr. Vi får hoppas att värmen kommer tillbaka framöver så att det inte var sommaren som var. 

Hoppas ni har haft en bra tisdag! Vet ni, i morgon ska jag på sommarens första bakluckeloppis! Det ska bli så kul!

Kram Malin💞

#1 - - Anonym:

Ser jättegott ut!

Svar: Ja, den var verkligen toppen! 👍🏼
malinlorentzon.se

Till top